Θύμα είναι η 59χρονη σύζυγός του με καταγωγή από τη Βουλγαρία. 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι το οποίο καυγάδιζε συνεχώς τους τελευταίους μήνες. Ο απόστρατος αξιωματικός φέρεται να προσπαθούσε να απομακρυνθεί από την 59χρονη τον τελευταίο καιρό.

Εξαιτίας ενός εκ των πολλών -όπως αναφέρουν γείτονες- καβγάδων έγινε και το φονικό.

Σημειώνεται ότι η αλλοδαπή, ήταν η δεύτερη σύζυγος του 87χρονου. Η πρώτη γυναίκα του πέθανε, πριν από μερικά χρόνια και η Βουλγάρα ήταν η γυναίκα που την φρόντιζε. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, είχε χάσει και το γιο του.

Οι γείτονες που ήξεραν το ζευγάρι, ανέφεραν στους δημοσιογράφος ότι η αλλοδαπή γυναίκα δημιουργούσε μόνο προβλήματα στον 87χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τον έλεγχο και βάλει τέλος στις ζωές τους.

Μπήκε σε ταξί για να διαφύγει η 59χρονη 

«Είδα το ταξί μέσα τα αίματα, τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο πεσμένη και ο άνδρας ήταν νεκρός στο σπίτι. Είδα το σώμα του στην πόρτα του σπιτιού. Από τη γειτονιά έχω ακούσει πως τσακώνονταν καθημερινά. Ζούσαν μαζί και έφτιαχναν το σπίτι τους», λέει κάτοικος της περιοχής.

Οδηγός ταξί που βρισκόταν έξω από το σπίτι δήλωσε: «Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. ‘’Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με’’ μου είπε».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν ο αντιπτέραρχος, μετά από έναν ακόμη καβγά, έστρεψε το 22αρι πιστόλι στη σύζυγό του. 

Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι τους, ενώ η γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν το ζευγάρι στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 87χρονος απόστρατος αξιωματικός ήταν νεκρός, ενώ μετά από λίγο εξέπνευσε και η 59χρονη σύντροφος του. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν κατάθεση από έναν ταξιτζή που βρίσκονταν στο σημείο, για να παραλάβει κάποιον πελάτη. Όπως ανέφερε, άκουσε δύο πυροβολισμούς και είδε την 59χρονη Βουλγάρα να ανοίγει την πόρτα του οχήματος για να επιβιβαστεί, ζητώντας βοήθεια. Αυτός ήταν και ο άνθρωπος που κάλεσε την Άμεση Δράση.