Νεκρός έπεσε από τα πυρά φίλου του ένας 24χρονος κυνηγός από το Χρυσοχώρι Αρκαδίας.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην περιοχή Οχθίων Αρκαδίας, σε απόσταση μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα σπίτια τους.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά από το όπλο του φίλου του και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, o 24χρονος, είχε πάει μαζί με 7-8 φίλους του για κυνήγι αγριογούρουνου, στην περιοχή των Οχθίων, που απέχει σχεδόν 10 χιλιόμετρα από το χωριό του, το Χρυσοχώρι του Δήμου Ηραίας, κοντά στα γεωγραφικά όρια με την Ηλεία. Ήταν γύρω στις 6:00 το απόγευμα, κι ενώ οι φίλοι κυνηγοί «καταδίωκαν» ένα τραυματισμένο θήραμα, o 24χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, χτυπημένος – σύμφωνα με πληροφορίες – από την καραμπίνα αδελφικού του φίλου, φέροντας σοβαρό τραύμα στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

 Όταν συνειδητοποίησαν τι έχει συμβεί, οι φίλοι του, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο τους, κι από εκεί ξεκίνησαν με προορισμό το Νοσοκομείο Πύργου, έχοντας ωστόσο ενημερώσει το ΕΚΑΒ, για να «μοιράσουν» τη διαδρομή και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο νεαρό κοντά στις Καρούτες και παρά τις προσπάθειες τους να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν. Ήταν ήδη αργά, αφού ο 24χρονος είχε εκπνεύσει κατά τη διαδρομή.

Έτσι, στο Νοσοκομείο του Πύργου, οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων.