Ότι παρερμηνεύτηκε το ύφος και οι δηλώσεις του υποστηρίζει ο ταξιτζής που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα η οποία πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της χθες στο Ελληνικό.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για την αντιεπαγγελματική και κυνική του στάση, το αίτημα του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής να αφαιρεθεί η άδειά του και τον πειθαρχικό έλεγχο που ζήτησε ο Χρήστος Σπίρτζης, ο ταξιτζής, σε δηλώσεις του στο ΟPEN, εμφανίζεται δακρυσμένος λέγοντας ότι «δουλεύει όλη μέρα για να κάνει το καλύτερο για το παιδί του».

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου, φοβάμαι και νιώθω θλίψη. Μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα τι έγινε» περιγράφει, αποδίδοντας την αρχική του αντίδραση σε έλλειψη ψυχραιμίας παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν αποτυπώθηκε στη δήλωσή του αμέσως μετά το περιστατικό.

«Αυτά που είπα ήταν επάνω στο άγχος μου, πάνω στην τρέλα μου, τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος» δηλώνει. 

Όπως εξηγεί στην κάμερα του OPEN όλα συνέβησαν αστραπιαία και η αντίδρασή του να ζητήσει από την γυναίκα να βγει από το ταξί ήταν επειδή «εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκε» και «δεν ήξερε τι είχε συμβεί».