Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας μαχαίρια απειλούσε πολίτες στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στο Σταθμό Λαρίσης, πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετά την κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης. Τα πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στον Σταθμό Λαρίσης διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν Ιρακινό, ο οποίος με μαχαίρια στα χέρια και σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε πολίτες. Στη θέα των αστυνομικών ο αλλοδαπός άρχισε να τρέχει, έριξε κάτω δύο πολίτες και στη συνέχεια ανέβηκε στον 1ο όροφο των εγκαταστάσεων, όπου ταμπουρώθηκε σε γραφείο. 

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα για να τον συλλάβουν και τότε ο άντρας έσπασε τζάμι του γραφείου για να διαφύγει. Μάλιστα, για να τα καταφέρει τραυμάτισε στο χέρι αστυνομικό, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν. 

Η Αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός του Ιρακινού με άτομο αραβικής καταγωγής για ναρκωτικά.