Μετά και την κατάρρευση του ακατοίκητου σπιτιού στην περιοχή του Κεραμεικού, σήμερα το πρωί της Κυριακής, ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, επανέρχεται με νέα «επίθεση» κατά των ιθυνόντων του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), μια άκρως δηκτική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσελέντης με αφορμή τη διαβεβαίωση του ΟΑΣΠ πως «η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη» προσκαλεί τα μέλη του Οργανισμού σε μια βόλτα στην Αθήνα, όπου «εκατοντάδες παλιά σπίτια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους κάνεις, γκρεμίζονται».

ΟΑΣΠ: Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ
«Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται.
Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο: ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο. (κινδυνολογώ πάλι κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)», γράφει στο Facebook, o Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Ακης Τσελέντης.

Δείτε την ανάρτηση: