Προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε έπειτα από μια απίστευτη καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία Βόλου ότι ένα κορίτσι εξωθείται στην πορνεία από την ίδια του τη μητέρα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η καταγγελία έγινε ανώνυμα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα  και αφορά μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 18χρονης κόρης της οικογένειας που διαμένει στις Β. Σποράδες από τη μητέρα της.

Η καταγγελία διαβιβάστηκε άμεσα στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος παρήγγειλε χθες τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία. 

Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα να λάβει καταθέσεις προς την κατεύθυνση της επιβεβαίωσης ή όχι του αδικήματος της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση. 

Μάρτυρας των καταγγελλομένων φέρεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που ήδη φουντώνουν στο νησί για την μητέρα.

Επισημαίνεται ότι οι ανώνυμες καταγγελίες στις περισσότερες από τις περιπτώσεις είθισται να αρχειοθετούνται από την Εισαγγελία Βόλου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που το βάρος των καταγγελλόμενων είναι σοβαρό η Εισαγγελία διερευνά τις ανώνυμες καταγγελίες για τη διαπίστωση ή όχι αξιόποινων πράξεων που τιμωρούνται και μάλιστα με πολυετείς καθείρξεις από τον Ποινικό Κώδικα.

Πηγή: taxydromos.gr