«Τους έλεγα συνέχεια “σταματήστε δεν θέλω” αλλά εκείνοι δεν σταματούσαν και ο 19χρονος μου έλεγε “πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα”. Ήμουν τόσο τρομαγμένη που ζαλιζόμουν και δεν σκεφτόμουν πολύ καθαρά», λέει η 19χρονη με ειδικές ανάγκες που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 23χρονο και τον 19χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όταν κατάφερε να ξεφύγει, οι φερόμενοι ως δράστες της έλεγαν «αυτό θα ξαναγίνει»!

«Από εκείνη τη βραδιά μου έχουν μείνει τα χαστούκια που μου είχε δώσει ο 19χρονος μαζί με τον 23χρονο. Το ξύλο που έφαγα», λέει η κοπέλα στο STAR ενώ αναφέρθηκε και στον 19χρονο: «Ντροπή του. Ντροπή του που δεν παραδέχεται τα λάθη του, ντροπή του γιατί σκότωσε την κοπέλα και ντροπή του επίσης που δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί το λάθος του. Αυτό δεν τον κάνει άνδρα, αυτό τον κάνει αλλά αλήτη».

«Είμαι έξαλλη ειλικρινά. Είναι απαίσιο αυτό που γίνεται, να μην παραδέχονται τα λάθη τους. Ο 23χρονος στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία τα παραδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει και τώρα τα παίρνει πίσω» τονίζει η 19χρονη.

Παράλληλα επισημαίνει πως είναι «πολύ στεναχωρημένη γιατί ειλικρινά κάνανε ότι κάνανε θέλουν να βγούνε και από πάνω. Πρέπει να σκέφτονται πρώτα πριν κάνουν κάτι και όχι να κάνουνε κακές πράξεις και μετά να λένε δεν το έκανα εγώ. Θέλω να τιμωρηθούν αυτό μόνο, τίποτα άλλο, για να μην περάσει και άλλη κοπέλα το ίδιο που πέρασα και εγώ».

«Μόλις έμαθα για τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο τρόμαξα πάρα πολύ. Σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε εμένα και ήμουν πάρα πολύ τυχερή που δεν μου έτυχε κάτι αντίστοιχο. Τους ήξερα από το σχολείο μου, τους ήξερα, δηλαδή ο αδερφός του 23χρονου ήταν στο ίδιο σχολείο με μένα πριν δύο χρόνια και έρχονταν στο σχολείο και τους ήξερα και γι αυτό τους εμπιστεύτηκα και τελικά αποδείχτηκαν καθάρματα».

«Είμαι αθώος»

«Είμαι αθώος, αυτό ήθελα να ακουστεί. Είμαι αθώος. Δεν έχω κάνει κάτι. Άμα έχω κάνει κάτι να το ξέρω. Είμαι αθώος, όλα αυτά τα έκανε ο Α… (19χρονος)» είπε ο 23χρονος και ισχυρίστηκε πως προσπαθεί να του επιρρίψει ευθύνες ο 19χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης. 

«Προσπαθεί να μου τα φορτώσει» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «προσπαθεί να μου φορτώσει ευθύνες που δεν έχω κάνει καν. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Εγώ είμαι μέχρι στιγμής αθώος. Και έχω αφήσει το γιο μου στην ευχή της Παναγίας. Δεν ξέρω πως είναι ο γιος μου».

Ο 23χρονος μετά την ανασκευή της πρώτης του κατάθεσης υποστήριξε ότι η συνεύρεση με το θύμα έγινε με συναίνεση και μετά από απειλές του συγκατηγορούμενού του.

«Εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν στον Ευαγγελισμό μαζί με την παρέα μου, ήμουν και μαζί με τη γυναίκα μου και ήρθε στην παρέα μου και μου είπε “τι κάνεις βρε αδερφέ μου”» είπε ο 23χρονος ενώ σε ερώτηση γιατί τον πήρε ο 19χρονος μαζί του εκείνο το βράδυ απάντησε: «Δεν ξέρω. Ήταν βίαιος. Με πίεσε και μου έριξε σφαλιάρες. “Άμα δεν έρθεις μαζί μου” λέει “θα σε σκοτώσω”».

«Εγώ είμαι αθώος. Το κορίτσι δεν λέει για μένα, λέει για τον Αλβανό», επανέλαβε ο 23χρονος.