«Το παιδί δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει αφού ήταν υγιές σωματικά, νοητικά και ψυχικά και δεν είχε στοιχεία καταθλιπτικά», τόνισε ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά την αναβολή της σημερινής δικής.

Ο κ. Μπούκας τόνισε τη μεγάλη ταλαιπωρία που βιώνει η οικογένεια του Βαγγέλη και η οποία μεγεθύνεται με τη σημερινή αναβολή της δίκης και υπογράμμισε ότι αυτό που θέλουν είναι να λάμψει η αλήθεια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των εννέα Κρητικών κατηγορουμένων, Γιώργος Κoκοσάλης από την πλευρά του, επανέλαβε ότι λυπούνται για την απώλεια του αγαπημένου του φίλου ενώ κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις περί «bullying» εις βάρος των κατηγορουμένων διευκρίνισε: «Η Κρήτη είναι μια μικρή κοινωνία που όταν διέρρευσε ότι κάποιοι εκ των συμφοιτητών του αείμνηστου  Βαγγέλη είναι  κατηγορούμενοι, δέχθηκαν ισχυρές κοινωνικές και ηθικές πιέσεις με τα παιδιά να αδυνατούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση. Όλα τα παιδιά έχουν εκφράσει την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του θανόντα ».

Πηγή: epirus-tv-news.gr