Στην δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης και με εντολή εισαγγελέα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ακόμα άνδρα, που συνελήφθη στο Ρέθυμνο στις 14 Νοεμβρίου για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματίας, Μιχάλη Λεμπιδάκη. Σε βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- και ποινική δίωξη για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλους σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων.

Πρόκειται για τον Σπυριάδη Ερμή του Κωνσταντίνου και της Άννας που γεννήθηκε το 1978 στις Σέρρες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται από την ΕΛ.ΑΣ όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και ιδίως αν τo παραπάνω πρόσωπο έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή, όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 28210-25703 και 28210-25704 της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.