Ότι δύο άνδρες τσακώνονταν πάνω από την φοιτήτρια Λίνα Κοεμτζή, δευτερόλεπτα μετά την πτώση της από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ψάχνοντας ένα στικάκι, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο άνδρας που τη βρήκε αιμόφυρτη.

Λίγες ημέρες μετά την έκκληση της μητέρας της άτυχης φοιτήτριας να ξανανοίξει η υπόθεση του θανάτου της κόρης της, ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι δύο νεαροί έτρεξαν στη φοιτήτρια που ξεψυχούσε αμέσως μετά την πτώση της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» ανέφερε ο 45χρονος. Λέει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή».