Ανατριχιαστικοί είναι οι διάλογοι που αποκαλύπτονται από την άρση απορρήτου του κινητού του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες στο κινητό του, τις οποίες δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος πίεζε και άλλα κορίτσια να βρεθούν ακόμα και λίγες ώρες μετά το έγκλημα που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Στόχος του νεαρού κατηγορημένου ήταν μία 24χρονη κοπέλα την οποία πιέζει να γνωριστούν:

-Τι κάνεις; Που είσαι; Μ…, με λένε με ξέρεις! Μόνη είσαι; Είσαι μόνη αυτή τη στιγμή;

-Δεν πρόκειται να έρθω

-Γιατί ρε κούκλα; Να γνωριστούμε.

Ακόμα και όταν η κοπέλα του λέει πως δεν θέλει να βρεθούν, εκείνος απαντά με θράσος «εγώ όμως θέλω»!

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και πριν το φόνο της άτυχης Ελένης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στις 26 Νοεμβρίου, 24 ώρες, δηλαδή, πριν τη δολοφονία της Ελένης, ο 21χρονος τηλεφωνεί στην κοπέλα και μιλούν για 78 δευτερόλεπτα. Την επόμενη ημέρα με την ίδια επιμονη την ξανακαλεί με την κοπέλα για 1,5 λεπτό να αρνείται τις προτάσεις του.

Στις 29 Νοεμβρίου, 18 ώρες, δηλαδή, μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης, ο 21χρονος καλεί πάλι το 24χρονο κορίτσι και τότε μίλησαν για 9 δευτερόλεπτα με την κοπέλα να του το κλείνει και εκείνο αρχικά να κάνει επανάκληση και το επόμενο πρωί, 30 Νοεμβρίου, να την καλεί ξανά. «Έπαθα σοκ γιατί με έψαχνε μετά το έγκλημα» δήλωσε η κοπέλα.