Η Κάιλι Τζένερ, η μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν, διαθέτει πολλά μα πάρα πολλά χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Για την ακρίβεια τόσα πολλά χρήματα, που στην ηλικία μόλις των 21 ετών οδεύει ολοταχώς για να γίνει η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το μεγαλύτερο μέρος της ιλιγγιώδους περιουσίας της προέρχεται από τη φίρμα καλλυντικών της, ενώ το γεγονός ότι προέρχεται από μια τόσο πλούσια οικογένεια, προφανώς και έχει παίξει το ρόλο του.

Η Κάιλι είναι 8η στον κόσμο όσον αφορά στον αριθμό των ακολούθων της στο Instagram και διαθέτει περίπου 112 εκατ. ακόλουθους που παρακολουθούν την κάθε της κίνηση στο Διαδίκτυο.

Κάθε της ποστ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης της αποφέρει περισσότερο από 1 εκατ. δολ.

 

Striking a pose in the new @puma Defy Mid. #DoYou

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ και ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχουν περισσότερους ακόλουθους, αλλά κάθε τους ανάρτηση τους αποφέρει περί τις 800 χιλ δολ και 750 χιλ δολ. Αντίστοιχα.

Επίσης, κερδίζει περισσότερα χρήματα από τις αδελφές της. Η Κιμ Καρντάσιαν κερδίζει 720.000 δολάρια το ποστ, ενώ η Κένταλ 500.000.

Για παράδειγμα, η παρακάτω φωτογραφία σέλφι χρηματοδοτήθηκε από την εταιρία γυμναστικής Waist Gang Society θα έχει κερδίσει περισσότερο από όσα θα κερδίσετε συνολικά στη ζωή σας.

Χαρακτηριστικό είναι πώς όταν η Κάιλι Τζένερ, απογοητευμένη από τον επανασχεδιασμό του Snapchat, ομολόγησε πως δεν θα ξανανοίξει την εφαρμογή, αυτή της η δήλωση κόστισε στην εταιρεία τουλάχιστον 1,3 δισ. δολαρια.