Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη νέα κυβέρνηση και το πρόγραμμά της. Παράλληλα, υπήρξε ενθουσιασμός για το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης, την ταχύτητα με την οποία στήθηκε το κυβερνητικό επιτελείο και το sequencing των νομοθετικών πρωτοβουλιών που οδηγούν σε πιο δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. 

Ο κ. Γουάτσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην ασφαλιστική αγορά, την αγορά ακινήτων και τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις ανάπτυξης.

Κατά τη συζήτησή του τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Καναδοϊνδός κροίσος Πρεμ Γουάτσα, γνωστός στη χώρα μας από τις επενδύσεις του σε Eurobank, Grivalia και Eurolife, έδωσε έμφαση στη Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα για τις μεγάλες υποδομές, αλλά και στην ολοκλήρωση του εμπροσθοβαρούς προγράμματος απομείωσης των NPLs έως το τέλος του 2019.

«Αν προχωρήσετε έτσι όπως ξεκινήσατε η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλοεπιχειρηματίας.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: insider.gr