Παράλληλα, δεσμεύεται για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και στα 21 καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο, για όσο καιρό διαρκέσει η κρίση και ανεξαρτήτως των οικονομικών μέτρων στήριξης που έχουν εξαγγελθεί.

Την ίδια στιγμή, έχει ξεκινήσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, www.princeoliver.com, ένα μεγάλο BAZAAR, ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο το κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών και διαθέτοντας το σύνολο της φετινής συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 σε τιμές κόστους ή ακόμη και κάτω του κόστους για ορισμένα προϊόντα (last pieces). Επιπλέον προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε όσους χρησιμοποιούν τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής και όχι μετρητά.

Επιπρόσθετα, κληρώνει κάθε εβδομάδα 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ, στην οποία συμμετέχουν όλες οι παραγγελίες άνω των 94,99 ευρώ και διαβεβαιώνει ότι η ολοκλήρωση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας γίνεται εντελώς ανέπαφα, με τη χρήση γαντιών μιας χρήσης και κατάλληλων μασκών από το (ελάχιστο) προσωπικό που τις διεκπεραιώνει.

Όλα αυτά, με στόχο η παραμονή στο σπίτι να γίνει λίγο πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα, αλλά και ως μια δήλωση αισιοδοξίας ότι και αυτή η κρίση -δημόσιας υγείας αυτή τη φορά- θα ξεπεραστεί. Μέχρι, λοιπόν, τη στιγμή όπου όλα τα φυσικά καταστήματα θα ανοίξουν ξανά και η ζωή επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, η Prince Oliver καλεί σε επαγρύπνηση και περιορισμό στο σπίτι προκειμένου να διαφυλαχθεί το υπέρτατο αγαθό της Υγείας και αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές.