Το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και με τον ιστορικό κ. Χάρη Τζάλα θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν τις εκθέσεις «H εποχή του Πολυθεάματος» και «Περιδιαβαίνοντας και ανακαλύπτοντας την αρχαία Αλεξάνδρεια μέσα από χαρακτικά και χάρτες 15ου έως 19ου αιώνα», εκθέσεις φωτογραφίας και αφισών, εικαστική εγκατάσταση, προβολές ταινιών μικρού μήκους και εργαστήρι κατασκευής μουσικών οργάνων.

Η βραδιά θα κλείσει ευχάριστα με μουσικά δρώμενα από το συγκρότημα των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που θα παίξει τραγούδια έντεχνα ελληνικά ενώ η Κρουστωδία με μέλη του συγκροτήματος ENCARDIA θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από τις μουσικές του κόσμου.

Οι περιοδικές εκθέσεις θα είναι επισκέψιμες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 18 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου: Δευτέρα-Τρίτη: 10.00-13.00, Τετάρτη-Πέμπτη: 17.00-20.00. Μέγαρο Διομήδη, 3ης Σεπτεμβρίου 146, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση και στο τηλέφωνο 2108807804.