Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο design και τους ανθρώπους πίσω από αυτό, 200+ στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, συναντήθηκαν για να γνωρίσουν τα πιο καινοτόμα λανσαρίσματα συσκευασιών στην ελληνική αγορά.

Η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο gazARTE. Το βραβείο των Learning Tube παρέλαβαν οι δημιουργοί τους, Κατερίνα Κυριακούδη και Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η προσήλωση στον στόχο και η ποιοτική δουλειά, δημιουργούν πετυχημένα εμπορικά concepts που διακρίνονται ως πρώτα σε διοργανώσεις και θεσμούς.

Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), και παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή. 

Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γεώργιο Αυλωνίτη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2019, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά 23%.