Οι L’OR κάψουλες σου προσφέρουν την απόλυτη Freddo απόλαυση και αυτό το καλοκαίρι! Κάθε στιγμή με Espresso L’OR είναι μια ευκαιρία να παραδοθείς στις αισθήσεις σου. Όταν αυτή η εμπειρία Espresso γίνεται Freddo, μεταμορφώνεται στην πιο δροσιστική απόλαυση. Απόλαυση που σε ξεσηκώνει και μεταμορφώνει κάθε καλοκαιρινή στιγμή σου στην πιο ξεχωριστή, σαγηνευτική εμπειρία. Με ένα κλικ στο lorfreddo.gr μπορείς πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σου, να λάβεις μία δωρεάν συσκευασία με κάψουλες Espresso L’OR για να δοκιμάσεις τη Χρυσή Τελειότητα στο Freddo όπου εσύ επιθυμείς. Παραδώσου στις αισθήσεις σου και άφησε τον εαυτό σου να σαγηνευθεί από τη χρυσή τελειότητα ενός Freddo Espresso ή Cappuccino μοναδικά φτιαγμένου από τον L’OR και αυτό το καλοκαίρι.

Πλέον, ο απόλυτος Freddo Espresso ή Cappuccino παρασκευάζεται πολύ εύκολα στην άνεση του σπιτιού σου, στο εξοχικό ή ακόμα και στο γραφείο σου από μόνο 2 κάψουλες L’OR. Επιλέγοντας από 12 διαφορετικές ποικιλίες στις κάψουλες L’OR για κάθε προτίμηση, με ένταση από 7 έως 12, σε απαλές και έντονες γεύσεις, πλούσιες και εκλεπτυσμένες!

Ζήσε, λοιπόν, την πιο έντονη και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού από τον L’OR, με ένα κλικ στο lorfreddo.gr/tips, όπου μπορείς να βρεις μερικά πολύ απλά βήματα και tips για την προετοιμασία του απόλυτου L’OR Freddo Espresso ή Cappuccino. Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα και η επιτυχία είναι δεδομένη!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ζήτησε και εσύ το δωρεάν δείγμα σου για να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με τον L’OR. Η ενέργεια ισχύει μέχρι τα μέσα Αυγούστου μέσα από το επίσημο website.

L’OR. Γιατί να θέλεις κάτι λιγότερο από τον χρυσό

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα μέσα Αυγούστου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων δειγμάτων.