Με ένα δίκτυο 65 καταστημάτων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, η εταιρία Pet City, μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχει αναδειχθεί ως η Νο1 αλυσίδα για τα κατοικίδια στην Ελλάδα. Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της “Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους”, η εταιρία Pet City έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη των αγαπημένων μας κατοικιδίων από το Α έως το Ω. Όλα αυτά τα έχει καταφέρει έχοντας ως όχημα τις αξίες της Αγάπη, Εμπιστοσύνη και Υπευθυνότητα, που διέπουν και τους 600 εργαζομένους της ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας και του οράματος της επιχείρησης.

Η αγάπη της εταιρίας Pet City για τα ζώα είναι αδιαπραγμάτευτη και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις συνεχείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί. Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η καλαθούνα με την ειδική σήμανση “We LOVE animals… Σκέψου & εμάς!” που έχει τοποθετηθεί σε κάθε κατάστημα Pet City και στην οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να τοποθετήσει τρόφιμα, αξεσουάρ και φάρμακα για τα αδεσποτάκια διαφόρων περιοχών, που έχουν τόσο πολύ την ανάγκη μας! Θέλετε να μάθετε το αποτέλεσμα; Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά όλων, η εταιρία Pet City έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 90 τόνους προϊόντων και να τα προσφέρει σε τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις. Και συνεχίζει... Και συνεχίζουμε… Όλοι μαζί μπορούμε για τα αδέσποτα της χώρας.

Για τη μεγάλη οικογένεια των Pet City, κάθε μέρα είναι Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Κάθε μέρα οφείλουμε να δείχνουμε την αγάπη και τη φροντίδα μας… Τόσο ως προς αυτά, όσο και προς το περιβάλλον μέσα στο οποίο συμβιώνουμε. Κι επειδή η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον μπορεί να μεταδοθεί, η εταιρία Pet City μάς καλεί όλους να διαδώσουμε στους ανθρώπους γύρω μας το μήνυμα “Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το περιβάλλον”. Πρωταρχικός στόχος των Pet City είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν πιο όμορφο κόσμο, όπου όλοι θα μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά και πάνω απ’ όλα να εκπαιδεύσουμε τις επόμενες γενιές στη φιλοζωία, το σεβασμό στα κατοικίδια και το περιβάλλον.