Οι πρωταγωνιστές του νέου tvc, αφού έκαναν την EuroLeague συνώνυμο του κορυφαίου επιπέδου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πλέον διαθέτουν υπερδυνάμεις! Δημιουργήσαν την Super Hero Basket Team και όλα αυτά χάρη στη bwin, τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό της Turkish Airlines EuroLeague.

Το εντυπωσιακό animation tvc, το οποίο παραπέμπει σε super hero movie ξεκινάει με το πολυπόθητο τρόπαιο και την αστρονομική ταχύτητα του Nick Calathes. Συνεχίζει με τον Walter Tavares να υψώνεται σαν ένα τεράστιο ανθρώπινο τείχος μπροστά στον αντίπαλο ενώ ο Jimmer Fredette σουτάρει εύστοχα με σχεδόν αφύσικη ακρίβεια και ο ιπτάμενος Tornike Shengelia υπερπηδάει αντιπάλους οδεύοντας προς το καλάθι. Ο Γιώργος Πρίντεζης παίρνει πάσα και σκοράρει με φλεγόμενη μπάλα στο τέλος του χρόνου ενώ η ομάδα της Valencia εμφανίζεται ως ΕΝΑ, έτοιμη για τα μεγάλα παιχνίδια και φυσικά για νίκες. Τέλος, ο «ταπεινός βασιλιάς» του αθλήματος, Βασίλης Σπανούλης, υποκλίνεται στους φιλάθλους που τον αποθεώνουν, ο Ιωάννης Παπαπέτρου βγάζει φλόγες σε άμυνα και επίθεση και ο Nikola Mirotić παγώνει την μπάλα και τον χρόνο.

Το νέο υψηλότατων προδιαγραφών tvc το οποίο προβάλλεται από σήμερα, έχει την υπογραφή της Frank & Fame ενώ η παραγωγή έγινε από την TopCut Modiano. Τον σχεδιασμό στο χέρι ανέλαβε η Yeti Motion και τον ήχο επιμελήθηκε η Bounce Music & Sound Productions.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο εδώ:  

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω της χορηγίας της: στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος της «Στηρίζοντας τη Νέα Γενιά Ελλήνων Ολυμπιονικών»,  υποστηρίζει 11 Έλληνες πρωταθλητές, που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.