Η Salty Bag κατασκευάζει τσάντες και είδη ταξιδιού από παροπλισμένα πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέγγισε ήδη από το 2013 ολιστικά την κυκλική οικονομία στην επιχειρηματικότητα και πρώτη εφάρμοσε βιώσιμες πρακτικές στην Ελλάδα. 

Το μεγαλύτερο μέρος της ολοήμερης εκδήλωσης του ετήσιου Θεσμού BRAVO Sustainability Awards 2019 περιλάμβανε συζήτηση με θέμα «Η εξασφάλιση της Ποιότητας Ζωής σε περίοδο Κλιματικής Κρίσης» και επί του θέματος τοποθετήθηκε ο εκ των ιδρυτών της Salty Bag, Στρατής Ανδρεάδης.

Με αφορμή την βράβευση της Salty Bag, o Στρατής Ανδρεάδης δήλωσε: «Τόσο προσωπικά, όσο και ως συνιδρυτής της Salty Bag, είμαι ιδιαίτερα περήφανος που για ακόμη μία φορά δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από τα Sustainability Awards, να αναδειχθεί η πρωτοποριακή προσπάθεια που πραγματοποιούμε τα τελευταία χρόνια, με τα καινοτόμα προϊόντα μας. Νιώθουμε ικανοποίηση, αλλά αποκτούμε και επιπλέον κίνητρο ώστε να προοδεύουμε συνεχώς. Είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε προϊόντα σωστά και όμορφα για την Ανθρωπόκαινο εποχή"