Για τους καπνιστές που ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη μοναδική γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε Νικοτίνη. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται περαιτέρω η γκάμα γεύσεων myblu δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%!

Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες myblu είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Kάθε πακέτο Blue Ice 0% περιέχει 2 κάψουλες

Κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προ-γεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του, με 30 λεπτά φόρτισης, επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης. Τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το myblu από άλλα προϊόντα ατμίσματος είναι η καινοτομία, η επιστήμη και η ποιότητα.