Ελάτε να γνωρίσετε τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση και τις καινούργιες τεχνολογίες από τους ειδικούς της Kosmocar!

Δείτε από κοντά και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα ηλεκτρικά και φυσικού αερίου οχήματα των Volkswagen, Audi και Skoda. Συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, από τη Volkswagen το ηλεκτρικό E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη Skoda το ηλεκτρικό CiITIGOe iV και τα φυσικού αερίου KAMIQ G-TEC, SCALA G-TEC και OCTAVIA COMBI G-TEC.

Νιώστε οι ίδιοι μία μοναδική εμπειρία οδήγησης αυτοκινήτων που κινούνται με ηλεκτρισμό ή φυσικό αέριο κάνοντας ένα test-drive. 

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους

To Eco-Fest 2020 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και τον Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.  

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει: 

  • Τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες
  • Τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση
  • Τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα  

1) Εκθεσιακό σκέλος (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.

2) Παράλληλες δράσεις (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.  

3) Συνέδρια Eco-Fest 

Έξυπνες & Προσβάσιμες Πόλεις - Κυκλική Οικονομία – Ηλεκτροκίνηση (Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020)

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Θωμά, του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, του Προέδρου της ΚΕΔΕ & Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, η οποία θα εστιάσει σε Πολιτικές και Χρηματοδοτικές Λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε θέματα που αφορούν έξυπνες και προσβάσιμες πόλεις, κυκλική οικονομία και ηλεκτροκίνηση.
Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης “Eco-Mobility Conference” (20 Ιανουαρίου 2020)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο.