Με τη δύναμη της bwin και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γνώρισε τους αγαπημένους του παίκτες και είδε από κοντά την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Την εμπειρία του να κάνει προπόνηση με την αγαπημένη του ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ευχήθηκε να ζήσει ο μικρός Παναγιώτης , 11 ετών.

Έτσι, σε μία από τις πρόσφατες προπονήσεις της ομάδας, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προπονήθηκε με έναν επιπλέον παίκτη. Η προσπάθεια που καταβλήθηκε από τον Ολυμπιακό για την οργάνωση της ευχής ήταν πολύ μεγάλη και η bwin, υιοθετώντας την ευχή, στάθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη έτσι ώστε να τον κάνει να νιώσει μέλος της ομάδας του για μία ημέρα!

Ο μικρός Παναγιώτης σούταρε με φίλο του μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, άκουσε τις συμβουλές του προπονητή Blatt και παρακολούθησε την διαδικασία της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο μεγάλο αγώνα. Το πρόσωπο του Παναγιώτη ήταν η καλύτερη απάντηση για τους ανθρώπους της bwin, της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που ήταν εκεί.

Η bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσω του Προγράμματος Υιοθεσίας Ευχής, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin. Ο πυλώνας Κοινωνία, είναι άλλωστε ένας βασικός πυλώνας για την bwin και σκοπός της είναι να προσπαθήσει να την υποστηρίξει με καινοτόμες δράσεις κοντά στα παιδιά και τις οικογένειές τους.