Η Huawei Ελλάδος πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, την ετήσια απονομή των βραβείων της Channel Partner Awards 2018, επιβραβεύοντας τους Συνεργάτες της που διακρίθηκαν το 2018.

Η απονομή βραβείων εξελίχθηκε σε μία γιορτή ανάδειξης επιτυχημένων συνεργασιών που υλοποιήθηκαν το 2018, με την Huawei να παρουσιάζει τις καλύτερες πρακτικές και στρατηγικές συνεργασίες που ξεχώρισαν. Με το βασικό μήνυμα της βραδιάς «Growing with the Partner», η Huawei εστίασε στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει και αναπτύσσει με τους συνεργάτες της προκειμένου να επιτυγχάνονται σπουδαίες και εποικοδομητικές συνέργειες προς όφελος της τεχνολογικής εξέλιξης, εμβαθύνοντας πάντα στην αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας προς όφελος του τελικού πελάτη.

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι εταιρείες ήταν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, σε κατηγορίες όπως: Strategic, Enterprise, Domain, Services, Territory, Solutions και Outstanding Contribution.

Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία, οι εταιρείες που αναδείχθηκαν είναι οι:

  • Strategic Partner of the Year: OTE Group
  • Enterprise Partner of the Year: Cosmos Business Group
  • IT Partner of the Year: NetBull LTD.
  • Cyprus Partner of the Year: Hellenic Technical Enterprises LTD
  • Services Partner of the Year: INTRACOM TELECOM
  • Regional Partner of the Year: IP Partners
  • Partner Excellence: BYTE COMPUTER S.A.
  • Outstanding Contribution: OKTABIT S.A.
  • B2B Partner of the Year: ALGOSYSTEMS S.A
  • Solutions Partner of the Year: Intrasoft International S.A

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε τεχνολογικές εξελίξεις υψηλής ποιότητας, η Huawei αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συνεργάτες της για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τις υψηλές επιδόσεις που έχουν επιδείξει, υπογράμμισε το πνεύμα της συνεργασίας, καθιερώνοντάς το ως απαραίτητο μοχλό ανάπτυξης σε συλλογικό και συνεργατικό επίπεδο, προκειμένου μέσω των  τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας να επιτυγχάνεται η ψηφιακή αναβάθμιση και η ανταγωνιστικότητα των τελικών πελατών.

Όπως δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Channel Manager, Huawei Enterprise Business Group Ελλάδος, «Η συλλογική προσπάθεια που οδηγεί στην επιτυχία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Huawei. Είναι δέσμευση μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες στα υψηλότερα δυνατά standards και να δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας υψηλή προστιθέμενη αξία μέσα από κοινές επιτυχημένες πρακτικές που αναδεικνύουν αποτελεσματικότητα και ποιοτική υπεροχή».