Το 1o συνέδριο στα Βαλκάνια με κεντρικό θέμα τη Γλώσσα Προγραμματισμού Python

Η Warply είναι χορηγός στο “Pycon Balkan 2018”, το πρώτο συνέδριο στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια που διεξάγεται με κεντρικό θέμα την γλώσσα προγραμματισμού Python και θα πραγματοποιηθεί 16 με 18 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι.

Καταξιωμένοι προγραμματιστές από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν για θέματα όπως data science, το gaming, το blockchain, ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πολλά άλλα θέματα. Άνθρωποι με πάθος για την καινοτομία αναμένεται να δώσουν το παρόν στη μεγάλη διοργάνωση της Python κοινότητας.

Η συμμετοχή της Warply εκτός από χορηγός συμπληρώνεται και με δυο κεντρικούς ομιλητές. Ο Δημήτρης Κουλούρης και o Vladimir Lurcovschi στην ομιλία τους με τίτλο “Processing Billion of events with Python in real time” θα παρουσιάσουν την αρχιτεκτονική που χρησιμοποιεί η Warply προκειμένου να επεξεργαστεί δεδομένα, με την χρήση αλγορίθμων Machine Learning και Deep Learning.

Επιπλέον, η Warply σαν ενεργό μέλος στην κοινότητα της Python, έχει φέρει στην Ελλάδα αποκλειστικά και διοργανώνει τα “Pydata Athens Meetups” με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και ομιλητές από όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 4 επιτυχημένα meetups και σύντομα θα ανακοινωθεί και το 5ο.