Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη,  ο τομέας διαιτολογίας και μαγειρικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ  συνεργάστηκαν άψογα  και παρουσίασαν κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν τα άτομα με σάκχαρο:  Πράσινη σαλάτα με dressing εσπεριδοειδών και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο σολομού με πορτοκάλι και  αρωματισμένο ρύζι μπασμάτι, μηλόπιτα με πτι μπερ ολικής και φρέσκα μήλα, κανέλα και στέβια. Γευστικές συνταγές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς από τα έμπειρα χέρια των ειδικών στον τομέα της μαγειρικής και της διαιτολογίας!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι σπουδαστές έζησαν  μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες τους και τους προσφέρει χρήσιμα εφόδια για την επαγγελματική τους πορεία.

Ευχαριστούμε τον σεφ κ. Γιάννη Κουτσακη, υπεύθυνο του τομέα μαγειρικής  και την διαιτολόγο κα Δήμητρα Σιτζάνη, υπεύθυνη του τομέα διαιτολογίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, οι οποίοι επιμελήθηκαν και δημιούργησαν το υπέροχο μενού!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ εκπαιδεύονται και δημιουργούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, προσομοιώνοντας την εργασιακή πραγματικότητα ενός ξενοδοχείου ή εστιατορίου.