Πρέπει να το δείτε!

Η στιγμή που περιμένατε, έφτασε. Τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα BMW, θα βρίσκονται για λίγες ημέρες, σε απόσταση αναπνοής, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κόσμο της BMW σε έναν χώρο 313τ.μ., όπου θα ανακαλύψουν τα τελευταία νέα της πρωτοποριακής τεχνολογίας στην αυτοκίνηση, της ηλεκτροκίνησης, της συνδεσιμότητας και φυσικά της δυναμικής οδήγησης. 

Η πολυτέλεια του περιπτέρου είναι δεδομένη όπως δεδομένη είναι και η πολυτέλεια των αυτοκινήτων της BMW.

Σχεδιασμένο με έμφαση στο συναίσθημα, την πρωτοποριακή τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση, το εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο μοναδικής αρχιτεκτονικής της BMW θα σας εντυπωσιάσει.

Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του εκθεσιακού περιπτέρου έχει ο Σπύρος Σούλης και το αρχιτεκτονικό του γραφείο SOULIS & BERLIC.

Τον χώρο σχεδίασε και επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης και το αρχιτεκτονικό του γραφείο SOULIS & BERLIC.

Η BMW δημιουργεί αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας και πολυτέλειας δεν θα μπορούσε και ο χώρος που τα φιλοξενεί να μην είναι ανάλογων προδιαγραφών και πολυτέλειας.

Ο Σπύρος και η ομάδα του φρόντισαν ο κάθε χώρος να είναι αποκλειστικά διαμορφωμένος και τέλεια συγχρονισμένος με την κάθε κατηγορία αυτοκινήτου που αντιπροσωπεύει.

Γνωρίστε από κοντά, πρώτοι από όλους, σε πανελλαδική παρουσίαση, την ολοκαίνουρια BMW Σειρά 8 Coupé και τη νέα BMW X5.

Ένα από τα νέα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της εταιρίας.

Για πρώτη φορά θα δείτε σε πανελλαδική παρουσίαση τη νέα BMW Σειρά 8 Coupé.

Στο περίπτερο θα υπάρχουν ακόμη, τα ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα BMW i, τα πανίσχυρα μοντέλα BMW M και οι υπηρεσίες BMW Connected Drive.

Εξερευνήστε την εμπειρία των πλήρως εμπλουτισμένων Υπηρεσιών BMW ConnectedDrive, την οικογένεια BMW X, τα νέα ηλεκτροκίνητα BMW i3s 120Ah και BMW i8 Roadster και τη νέα BMW M2 Competition με τους 410 ίππους!

Τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα της εταιρίας εκπροσωπούνται στην έκθεση από τη νέα BMW M2 Competition.

Η φετινή έκθεση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 έως της 18 Νοεμβρίου.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)

Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)