Μια νέα εποχή για τους ενήλικους καπνιστές εγκαινιάστηκε στην Ελλάδα με το λανσάρισμα του καινοτόμου myblu από την Imperial Tobacco Hellas. Το myblu είναι Προϊόν Νέας Γενιάς, πρόκειται για μία τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ατμίσματος που συνδυάζει την ασφάλεια & την ποιότητα της εμπειρίας του ατμίσματος με την απόδοση και την ευκολία στη χρήση. Τα καλά νέα λοιπόν, αφορούν όλους μας χάρη στη μεγάλη επένδυση της Imperial Tobacco Hellas στην ελληνική οικονομία και αγορά εργασίας, δύο τομείς δηλαδή που στα χρόνια της κρίσης βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. 

«Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος», τονίζει ο κ. Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco στη N.A Ευρώπη.

«Το myblu είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσής μας σε προϊόντα νέας γενιάς. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζουμε στους Έλληνες καπνιστές κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και θα επενδύσουμε σημαντικά στη σωστή ενημέρωση τους», συμπληρώνει ο κ. Καμάρας.

Η συσκευή ατμίσματος myblu είναι διαθέσιμη σε 5 διαφορετικά χρώματα, ενώ οι προ-γεμισμένες κάψουλες κυκλοφορούν πλέον σε 6 διαφορετικές γεύσεις, αφού πρόσφατα η γκάμα εμπλουτίστηκε με τη νέα πρωτοποριακή  γεύση myblu που είναι το Blue Ice 0%, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%.

Πρέπει να τονιστεί ότι για την παραγωγή του myblu εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας που ακολουθούν τα πρότυπα που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες του myblu είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η Imperial Tobacco Hellas σε αριθμούς

Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands. Mε παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης, διατηρεί σταθερό δίκτυο 90 και πλέον χονδρεμπόρων συνεργατών, υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Οι υψηλές της επιδόσεις που την καθιστούν σημαντικό επιχειρηματικό παράγοντα στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύονται από τα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς o μικτός τζίρος της ανήλθε στα 360 εκ. ευρώ για τη χρήση 2018, ενώ τα καθαρά της κέρδη έφτασαν τα 5,5εκ. ευρώ. Σημαντική είναι επίσης, η φορολογική συνεισφορά της στο Ελληνικό Δημόσιο, που το 2018 άγγιξε τα 300 εκ. ευρώ.