Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας βράβευσε τις 12 πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες σε λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 Ιανουαρίου 2020. Η DUST+CREAM κέρδισε χάρη στο πετυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο το βραβείο Αναπτυσσόμενης Μικρής-Μεσαίας Επιχείρησης.

Η  τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Π.τ.Δ. κ. Προκόπη Παυλόπουλου και το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Λέανδρος Καρακατσάνης.

Σε μια εκδήλωση – σταθμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας βράβευσε τι 12 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις ανά τομέα, στις 14 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η  DUST+CREAM τιμήθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία και το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας  κ. Λέανδρος Καρακατσάνης.

Από την ίδρυσή της το 2012 και το πρώτο κατάστημα στην Καλαμάτα, η DUST+CREAM έχει αποδείξει τη δυναμική  και την ικανότητά της να διακρίνεται τόσο στα προϊόντα ομορφιάς, όσο και στην επιχειρηματικότητα. Μέσα σε 8 μόλις χρόνια, η δυναμική ελληνική εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και εκτεταμένο δίκτυο 76 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο και εξυπηρετεί περισσότερους από 10.000 πελάτες ημερησίως. 

Η  DUST+CREAM διατηρεί δική της υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα με πιστοποίηση ISO 22716:2007 και επενδύει συνεχώς στην έρευνα και στην καινοτομία. Υπηρετώντας με συνέπεια το όραμα να καταστεί η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς, έχει επιλέξει μια δυναμική ομάδα συνεργατών με κορυφαία γνώση και εξειδίκευση, η οποία υποστηρίζεται από συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση. 

Σε συνέχεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η DUST+CREAM πραγματοποιεί πλέον σταθερά βήματα  προς την κατάκτηση του επόμενου στόχου της, αυτού της εξαγωγικής δραστηριότητας. Το πρώτο βήμα έγινε με τη λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2019 του καταστήματος στην Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού, ενώ το δεύτερο και ιδιαίτερα σημαντικό με την ένταξη της εταιρείας στο παγκόσμια δίκτυο της Endeavor.

www.dustandcream.gr
https://www.instagram.com/dustandcream/
https://twitter.com/Dustandcream
https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece