«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Κώστας Κατσίκης, σχολιάζοντας την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του από κουκουλοφόρους, σήμερα το πρωί της Τετάρτης 27/6.

Συγκεκριμένα,  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» σημείωσε πως ο ίδιος θεωρεί πως το περιστατικό «παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Σύμφωνα με τον κ. Κατσίκη, η απόπειρα εισβολής στο γραφείο του συνδέεται «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας», καθώς αποκάλυψς πως δέχονταν «απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής» του αναφορικά με «την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης», στην περίπτωση που δεν την υπερψήφιζε.

Ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση και θα υπηρετώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ» προσθέτοντας ότι «το ότι είμαι υποψήφιος να φύγω το ακούω από εσάς».

Εξάλλου, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στον σταθμό «Real FM 97,8» σχολίασε αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως τον επόμενο που θα εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ τόνισε: «Είναι εντελώς αβάσιμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω. Τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου, που μου έδωσαν την εκλογή και την έδρα με τη σημαία των ΑΝΕΛ. Τιμώ τον Πάνο Καμμένο, που με εμπιστεύτηκε να είμαι δίπλα του συνεργάτης και τιμώ τον όρκο που έδωσα. Για όλα αυτά θα ήμουν επίορκος αν έκανα αυτό που λένε οι κασσάνδρες».

Σύμφωνα με τον κ. Κατσίκη, «όταν στηρίζουμε μία κυβέρνηση δεν είμαστε απλά ένα κόμμα που μπήκε στη Βουλή. Πήραμε λαϊκή εντολή δεν έχουμε δικαίωμα να την προδώσουμε. Πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους για δύο λόγους, γιατί δεν μπορούν να βλάψουν την κυβερνητική συνοχή και γιατί εφόσον εξελέγησαν με λίστα πρέπει να τις παραδώσουν». 

«Αν ποτέ διαφωνούσα, πολύ έντιμα θα έλεγα στον Πάνο Καμμένο ότι πάω σπίτι μου, πάρε την έδρα μου, σε ευχαριστώ για την συνεργασία», κατέληξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), κ. Κώστας Κατσίκης.