Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τη χθεσινή του δήλωση για στήριξη στην κυβέρνηση σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ, προχώρησε ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Σπύρος Δανέλλης, σε τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, σήμερα Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δανέλλης είχε δηλώσει εχθές πως το Ποτάμι θα μπορούσε να «βάλει πλάτη» στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ).

«Τα πράγματα είναι απλά, αλλά όχι έτσι», πρόσθεσε σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού, σημειώνοντας πως στην πολιτική του πορεία είχε πάντοτε το θάρρος της γνώμης του, τονίζοντας πως λέει εδώ και καιρό «ότι δεν είναι παραγωγικό να κρατήσουν εκείνοι αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει, όπως το μνημόνιο – αντιμνημόνιο, μας τελειώνουν δε μας τελειώνουν, κτλ. Είναι τραγικό να υιοθετούμε αυτήν τη διχαστική λογική», ανέφερε.

Ο κ. Δανέλλης, εξάλλου, τόνισε: «ο ΣΥΡΙΖΑ δε με εκφράζει, αλλά λέω ότι σε προοδευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να στηρίζουμε».

Δεν πρόκειται «για προοίμιο προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Σπύρος Δανέλλης, δικαιολογώντας την επίμαχη δήλωσή του.