«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για σχέσεις της κυβέρνησης με την τρομοκρατία που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη από τον Κορυδαλλό, στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλα σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ανατιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.