«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, καταλογίζοντας προσπάθεια επίθεσης στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μέσω άθλιας θεωρίας συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το να αποκαλεί "ρουσφέτι" της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, τόνισε πως «αυτό σημαίνει ότι αφενός περνά καλύτερα αφετέρου ότι με όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα». «Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το "γιατί" δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος. Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.