«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της Ιστορίας σε μια διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση», σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στις εκδηλώσεις των Πρεσπών για τα 70 χρόνια από την λήξη του εμφυλίου πολέμου.  

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά τόνισε: «η παράταξή μας έκλεισε τις πληγές της εμφύλιας διαμάχης, αλλά αυτή την περίοδο δυστυχώς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της Ιστορίας σε μια διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση» σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την πρόέδρο του ΚΙΝΑΛ, «ο ελληνικός λαός που έχει πληρώσει το τίμημα, το κόστος της διαμάχης και του διχασμού δεν θα το επιτρέψει», ενώ σημείωσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στην γραμμή της εθνικής συνεννόησης και της ενότητας του ελληνικού λαού».

«Η ευθύνη για την διαμόρφωση του μέλλοντός μας είναι κοινή, παρά τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουμε», σημείωσε η κ. Γεννηματά.  

«Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική αυτοπεποίθηση,, χρειαζόμαστε αξιοπρέπεια για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό», κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας, πως το ΚΙΝΑΛ εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.