«Έχουμε να κάνουμε με ένα απολύτως ξεχαρβαλωμένο κράτος», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη νέα εισβολή της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο υπουργείο Εξωτερικών, σήμερα τα ξημερώματα. «Η εικόνα με την έφοδο του Ρουβίκωνα σήμερα στο ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και θα μας κάνει ρεζίλι διεθνώς», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη, σημείωσε, χαρακτηριστικά, «Αυτά... τα μωρά μάς κάνουν ρόμπα διεθνώς. Υπάρχει επισήμως ανοχή... αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό». 

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

«Η Νέα Δημοκρατία θα υπερασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως «ο νόμος Παραρσκευόπουλου πρέπει να αλλάξει άμεσα, ώστε να γλιτώσουμε απο τους υπόλοιπους απατεώνες που θα βγουν από τις φυλακές».

«Η ΝΔ, και αυτοδύναμη να βγει από τις εκλογές, έχει την υποχρέωση να ακολουθήσει την αντίθετη πορεία από αυτή που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», κατέληξε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.