Με μια σκωπτική ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, την παραδοχή της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, για τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.

«Η «καφενόβιος» πράκτωρ ΘΟΥΒΟΥ ομολόγησε όπως προκύπτει από τα πρακτικά στα Σκόπια ότι περιμένουν στη ΝΔ-ΛΑΟΣ να χαράξουν την πολιτική τους ανάλογα με την θέση των ΑΝΕΛ», έγραψε ο κ. Καμμένος στο Twitter.

«Οφείλω να τους συγχαρώ διορθώνεστε σιγά σιγά ...», κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Να σημειώσουμε πως η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, παρέχοντας εξηγήσεις για δημοσίευμα στη γερμανική εφημερίδα FAZ, που την παρουσίαζε να έχει μυστικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, υπογραμμίζει ότι δεν υπήρξαν δύο συναντήσεις, αλλά μια, τυχαία και ολιγόλεπτη με τον κ. Ζάεφ, τον Δεκέμβριο του 2017 στις Βρυξέλλες.

«Επρόκειτο για μια δημόσια συνάντηση. Πήγα να πάρω καφέ δίπλα στο συμβούλιο στις Βρυξέλλες και βρεθήκαμε με τον κ. Ζάεφ. Στην άλλη συνάντηση η ημερομηνία που αναφέρουν είναι 19 Μαΐου, Σάββατο, που εγώ ήμουν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε λεπτομερέστερα η κ. Σπυράκη.