Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας Πάνου Καμμένου για τη σέλφι-φωτογραφία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με φόντο ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, τύπου Χιούι.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία επανήλθε με νέα ανακοίνωση-απάντηση προς την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας:«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες», γράφει η Νέα Δημοκρατία.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος είχε απαντήσει στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με νέα ανάρτησή του στο twitter:

«Επειδή η ΝΔ  έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ.  χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ», απάντησε ο Πάνος Καμμένος στην προηγούμενη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη σέλφι του προέδρου τον ΑΝΕΛ με το ελικόπτερο.

Στην ίδια ανακοίνωση της ΝΔ είχαν απαντήσει και οι Ανεξαρτητοι Έλληνες:

«Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου "Χιούι". Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας» σημειώνουν οι ΑΝΕΛ», είχαν γράψει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Προηγουμένως, η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας με τη σέλφι-φωτογραφία στο twitter με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αυτήν την κυβέρνηση ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της.Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, για την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με φόντο το ελικόπτερο που τον μετέφερε στη Σύρνα.

Και εδώ η επίμαχη ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter που ξεκίνησε τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων: