Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για τη χθεσινή του συνέντευξη και την προαναγγελία χιλιάδων προσλήψεων στο δημόσιο εξαπολύει με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι τον πρωθυπουργό «δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση». 

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση.  Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ. 

«Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές.  Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος. Το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.  Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά  μόνο η πολιτική του επιβίωση», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

«Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο: