Δριμεία κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση με αφομή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και το Μάτι

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια» αναφέρει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η πλήρης ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Πολάκης = Τσίπρας

Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια.