Τη θέσπιση ειδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αγροτών, ομάδων παραγωγών και συνεταιρισμών και βιώσιμη οριστική ρύθμιση 120 δόσεων για όλους όσοι έχουν οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικούς φορείς και δήμους, ανεξάρτητα από την διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού, ζητούν με σχετική τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιάννης Κουτσούκος.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου του θεματικού τουρισμού και τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Στο ίδιο νομοσχέδιο κατατέθηκε επίσης και άλλη τροπολογία, από έξι βουλευτές του ίδιου κόμματος, με την οποία προτείνεται να ισχύσει η μεταβατική λύση που δόθηκε για τα τυπικά προσόντα των επιτηρητών των οστρακαλιευτικών σκαφών που δραστηριοποιούνται σε υποβρύχια αλιεία, και για τα σπογγαλιευτικά σκάφη.

Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Γεώργιος Καρράς, Γιώργος Αρβανιτίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Μιχάλης Τζελέπης.