Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με το φαινόμενο της τρομοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Ντόρα Μπακογιάννη

Συγκεκριμένα,σύμφωνα με όσα δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων».

Όπως ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, είχε καλέσει τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, λέγοντάς του, «τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ αξίζουν συγχαρητήρια, «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».

Ειδική αναφορά έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».