Με τον Σπύρο Δανέλλη συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως, με αφορμή τη χθεσινή παρουσία του βουλευτή στην εκδήλωση της κεντροαριστεράς στο Μέγαρο Μουσικής, όπου μίλησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πηγές της Σεβαστουπόλεως, ο κ. Θεοδωράκης έδωσε διορία στον βουλευτή μέχρι το βράδυ για να αποφασίσει και να δηλώσει τι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Δανέλλης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ φαίνεται θετικός στο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση το βράδυ της Τετάρτης, γεγονός που θα σημάνει την διαγραφή του από το κόμμα.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Μαυρωτάς, δήλωσε σήμερα πως εάν ο κ. Δανέλλης παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψήφο των υπολοίπων στη συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που η κυβέρνηση υπολογίζει στις θετικές ψήφους των κκ. Θεοδωράκη, Μαυρωτά και Λυκούδη.