«Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί από τα όργανα του κινήματος, οι απαντήσεις θα δοθούν στην ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή», τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς στην τηλεόραση του Σκάι, αναφορικά με τη διαγραφή ή όχι του Σπύρου Δανέλλη, μετά τη δήλωσή του τελευταίου περί παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εχθές το βράδυ ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης ειδοποίησε τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Είχε προηγηθεί συζήτηση των δυο ανδρών σήμερα στα γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως, με τον κ. Θεοδωράκη να δίνει διορία στον κ. Δανέλλη μέχρι το βράδυ για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Εξάλλου, εχθές το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ο κ. Μαυρωτάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τελικώς το Ποτάμι τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην περίπτωση που ο κ. Δανέλλης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Καλό θα είναι να μην το κάνει. Αν το κάνει προφανώς θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις» δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς.