Εισαγγελική παρέμβαση για τα όσα είπε χθες ο Καμμένος στη Βουλή για «κυρίες συμβούλους» του πρωθυπουργού που δίνουν εντολές σε δικαστές, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, μιλώντας ο Πάνος Καμμένος για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές "άστο αυτό για παρακάτω"», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου, υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».

«Η σοβαρότατη αυτή καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης. Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.