Τρεις παλιοί γνώριμοι  - και οι τρεις πρώην στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου - θα βρεθούν αύριο το μεσημέρι σε εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, με στόχο τη στήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου για τη δημαρχία της Αθήνας.

Με πρωτοβουλία λοιπόν του Νίκου Κοτζιά αλλά και της Λούκας Κατσέλη θα συναντηθούν με τον Παύλο Γερουλάνο, ώστε να σηματοδοτήσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του πρώην υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού στη μάχη για τη δημαρχία της Αθήνας. Όπως διαρρέουν άνθρωποι του περιβάλλοντος των δυο στελεχών που βρέθηκαν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2011, στο πρόσωπο του Παύλου Γερουλάνου βλέπουν τον άνθρωπο που θα μπορούσε να φτάσει στο δεύτερο γύρο, απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις την εκλογή του, συσπειρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά του προοδευτικού και σοσιαλδημοκράτη υποψηφίου. 

Είναι προφανές ότι ο κ. Κοτζιάς και η κ. Κατσέλη βλέπουν τις αναιμικές επιδόσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτεύουσα, Νάσου Ηλιόπουλου και φοβούνται την πιθανότητα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης να πλασαριστεί ψηλά και να διεκδικήσει την είσοδό του στον δεύτερο γύρο. Θεωρούν λοιπόν ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος και θέλουν με αυτό τον τρόπο να δώσουν το μήνυμα ότι ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηριχθεί.