«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η ΝΔ με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013», γράφει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την παρουσία της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα, σήμερα, στη δίκη του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Προφανώς, την «επέτειο» της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού».

«Έχει και η υποκρισία τα όρια της», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της για την παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.