Δριμεία επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο κ. Κρέτσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα λάθος έχουμε κάνει. Ήμασταν πολύ ευγενικοί με αυτή την απίστευτη χυδαιότητα που εκφράζουν ορισμένα στελέχη της ΝΔ. Ποιος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης; Μήπως είναι αυτός που τραγουδούσε ναζιστικά εμβατήρια;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σχολίασε το γεγονός ότι «όπου βγαίνει ο κ. Μητσοτάκης στην τηλεόραση η τηλεθέαση πέφτει. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό στατιστικό μέγεθος από τις δημοσκοπήσεις».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη συμφωνία μεταξύ Facebook και Ellinika Hoaxes, ο κ. Κρέτσος τόνισε πως «συνδέονται με την Athens Voice που έχει ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό, δεν είναι σαφές πώς χρηματοδοτούνται και έχουν πει σχεδόν ψέματα στην αίτησή τους. Υπάρχει ΕΣΗΕΑ;» και πρόσθεσε πως «Θα πάω το θέμα στις Βρυξέλλες».