Για την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου για το ΣΥΡΙΖΑ, που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Δεν θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω και πολύ καλά θα γίνει αυτό», ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Συγκεκριμενα, όπως τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ FM 104,6, «o κόσμος εδώ είναι θυμωμένος γιατί έχει αντιληφθεί ότι έχει υπονομευτεί η ιστορία και τα συμφέροντα μας ως λαού και κράτους».

Σχολιάζοντας, τις αντιδράσεις του κόσμου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο κόσμος «κάνει πολύ καλά και τους κράζει και δεν δέχεται να περιφέρονται ως λόρδοι και κυβερνήτες αυτοί που είναι λακέδες των δανειστών».

«Αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί. Η τεχνική του να σπιλώνεις όσους σε αποδοκιμάζουν είναι παλία τακτική και δείχνει το βαθμό έκπτωσης που έχει φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα», σημείωσε.

Στην ερώτηση για τις προεκλογικές παροχές που εξήγγειυλε ο Αλέξης Τσίπρας αφού είπε ότι «δεν τον σώζει τίποτα» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «έχει καταντήσει να μοιράζει προεκλογικά φιλοδωρήματα σε πολίτες που ασφυκτιούν εδώ και τόσα χρόνια».

Στην ερώτηση αν οι εξαγγελίες Τσίπρα σχετίζονται με τις διακοπές στο κότερο ή τις αποκαλύψεις για το Μάτι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε «πιθανώς γιατί έχουν διδακτορικό στον αντιπερισπασμό και τον αποπροσανατολισμό».

Σχολίασε, τέλος, ότι ήταν «άκρως προκλητικό» να λένε ότι ο Τσίπρας δικαιούταν διακοπές γιατί, όπως είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, «φαινόταν κουρασμένος». «Είναι θέμα τσίπας που προφανώς δεν υπάρχει» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.