Οι υποψήφιοι συνδυασμοί στις προσεχείς Ευρωεκλογές 2019 σπάνε ρεκόρ αναφορικά με το πλήθος τους και οι υποψήφιοι πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσουν, ώστε να εκλεγούν. Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι και τα προεκλογικά σποτ. Και το παρακάτω προεκλογικό σποτ είναι... έπος.

Η υπόθεση:

Σε ταβερνάκι δυο κοπέλες πιάνουν συζήτηση με ώριμο κύριο περί των ιδιοτήτων που πρέπει να έχει ο ιδανικός υποψήφιος πολιτικός. «Εγώ κοπελιά τον θέλω τον πολιτικό να είναι σαν τον αετό. Να είναι εκεί ψηλά στον ουρανό», λέει ο ώριμος κύριος. «Ο πολιτικός πρέπει να πατάει στη γη. Να είναι καταγής», διαφωνεί η μία από τις κοπέλες. 

Κι εκεί είναι που έρχεται η ώρα του υποψήφιου ευρωβουλευτή του συνδυασμού Πράσινοι-Αλληλεγγύη, Αλέξανδρου Καταγή.

 

«Ο Αλέξανδρος Καταγής είναι ένας άνθρωπος από τα Ιωάννινα που χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή. Συμμετέχει σε κοινωνικές και πολιτικές δράσεις, τώρα και στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, στη λίστα των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών των Πράσινοι-Αλληλεγγύη για τις Ευρωεκλογές 2019. Είναι ένας νέος άνθρωπος που επιμένει να προσπαθεί στην Ελλάδα αν και έχει δοκιμάσει να ζήσει και στη Βιέννη», αναφέρεται στο σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: