«Μετά το μπάχαλο στη ΝΔ για το εάν εγγυάται ή όχι τη μόνιμη 13η σύνταξη που φέρνει η κυβέρνηση για 2,5 εκατ. συνταξιούχους, θεωρήσαμε ότι η ΝΔ το τερμάτισε. Πέσαμε όμως έξω», αναφέρει το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ραδιόφωνο του Σκάι. «Ο κ. Μητσοτάκης, ξεπερνώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό του ομολόγησε χωρίς περιστροφές πως θέλει την κατάργηση της Δημόσιας Υγείας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης «δεν δεσμεύθηκε απλώς για την παραχώρηση δημόσιων νοσοκομείων σε ιδιωτικές εταιρίες! Εφτασε στο σημείο να πει πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται για υπηρεσίες που θα παρέχονται από ιδιωτικές εταιρίες, προκειμένου να μην έχουν κόστος», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε κρίση ειλικρίνειας, σε νεοφιλελεύθερο αμόκ ή σε εντεταλμένη υπηρεσία συμφερόντων. Μάλλον είναι και τα τρία μαζί», καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου στο σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ραδιόφωνο του Σκάι και τις δηλώσεις του αναφορικά με τη Δημόσια Υγείας.